DRUŠTVO RAZNO VESTI

Zavšava se infrastruktura u Industrijskoj zoni Bele Crkve

Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine odobrila je opštini Bela Crkva je 26,3 miliona dinara za javno osvetljenje u ulici Jezerska i u industrijskoj zoni. Ugovor je predsedniku opštine Darku Bogosavljeviću uručio Predsednik Vlade AP Vojvodine Igor Mirović.

Obimni infrastrukturni radovi u industrijskoj zoni u Beloj Crkvi obavljaju se od jeseni 2016. godine. Saobraćajna infrastruktura je gotovo završena, u toku su radovi na postavljanju kablova za puštanje u rad transformatora snage jednog megavata.

struja ind.zona

Izabran je izvođač radova za izgradnju kanalizacione mreže. Radove finansira Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine sa 18.466.387,40 dinara i 3.693.277,89 dinara od lokalne samouprave.

– Obezbeđivanjem sredstava za javnu rasvetu, korak smo bliže opremanju industrijske zone. Veliku zahvalnost dugujemo Upravi za kapitalna ulaganja AP Vojvodine koja je delimično, ili u potpunosti finansirala svaku od preduzetih radnji. Veoma nam je važno da se poslovi obavljaju predviđenim tempom jer na osnovu toga imamo bolju poziciju u razgovorima sa potencijalnim investitorima, kaže Darko Bogosavljević predsednik opštine Bela Crkva.

izvor Juzni Banat

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *