DRUŠTVO REGION VESTI

Pripreme za prolećne igrarije u vrtiću

Dvorište objekta u Karađorđevoj ulici PU „Anđelka Đurić“ daleko je funkcionalnije. Izbačen je dotrajali mobilijar, postavljena kula sa toboganom, klackalice i koš. Preostalo je da se rekonstruiše stari a još uvek funkcionalan deo rekvizita, i deca će moći da uživaju u sportskim aktivnostima na svežem vazduhu.

Veoma je važno da prostor u kom borave deca bude bezbedan i funkcionalan, pa se poslednjih nekoliko nedelja intenzivno radi u tri objekta PU „Anđelka Đurić“.

– U dvorištu objekta u Karađorđevoj ulici dotrajao je mobilijar. Drago nam je da smo uspeli da obezbedimo nabavku tobogan kule na kojoj će deca zaista moći da se lepo igraju i razvijaju motoričke sposobnosti penjanjem, provlačenjem, spuštanjem. Klackalice i koš daju raznovrsniju ponudu, pa će deca moći da biraju u skladu sa interesovanjima. Svi radovi su finansirani iz sopstvenih sredstava u dogovoru sa lokalnom samoupravom, utrošili smo 325.000,00 dinara. Želimo da i ostale objekte snabdemo novim rekvizitima i na tome radimo, rekla je Rumenka Negrojević direktorka PU „Anđelka Đurić“.

Do kraja marta biće rekonstruisani stari rekviziti, poravnaće se zemljana površina i ukloniti sve što bude procenjeno kao nebezbedno za upotrebu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *