PRAVILA KORIŠĆENJA

Uslovi korišćenja

Belacrkvaonline ima autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod, i sve ostalo). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava Belacrkvaonline i podložno je tužbi.

Belacrkvaonline zadržava pravo izmene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

Linkovi na druge web stranice

Belacrkvaonline se sastoji od autorskih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na druge web stranice. Sve sadržaje Belacrkvaonline koristite na sopstvenu odgovornost. Belacrkvaonline ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

Maloletni korisnici

Ukoliko ste maloletni, neophodno je da dobijete dozvolu svojih roditelja ili staratelja pre nego što nam date informacije o sebi. Maloletnim korisnicima koji nemaju ovakvo odobrenje nije dozvoljeno da nam daju lične informacije.

Zaštita privatnosti

Belacrkvaonline poštuje privatnost svojih korisnika i posetioca portala. Podatke iz procesa registracije, kao i ostale podatke o korisniku, Belacrkvaonline neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulisana zakonom i u slučaju teškog kršenja pravila Belacrkvaonline.

Korisnicima Belacrkvaonline strogo je zabranjeno:

– objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji krše postojeće srpske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, preteći, rasistički ili šovinistički, kao i sadržaja koji je štetan na bilo koji drugi način

– objavljivanje, slanje i razmena informacija za koje posetilac zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korišćenje moglo da nanese štetu drugim korisnicima

– lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica

– objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom

– objavljivanje, slanje i razmena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane

– svesno objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji sadrže viruse ili slične programe napravljene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg kompjuterskog softvera i/ili hardvera i telekomunikacione opreme

– prikupljanje, čuvanje i objavljivanje ličnih podataka drugih posetilaca portala i korisnika.

Izuzeće od odgovornosti

Internet sajt koristite na sopstveni rizik. Autor nije odgovoran za materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu koja nastane iz korišćenja ili je u nekoj vezi sa korišćenjem internet sajta ili njegovog Sadržaja.

Mobilne aplikacije

Korišćenjem mobilnih aplikacija korisnik se slaže sa svim uslovima pod kojim aplikacija funkcioniše na instaliranom uređaju.

Belacrkvaonline ima pravo da korisniku šalje servise obaveštavanja ukoliko se korisnik sa tom funkcijom prethodno saglasio na svom mobilnom uređaju.

Korisnik je saglasan i u isto vreme garantuje da neće i da nema pravo da bilo koje od aplikacija koje su u vlasništvu Belacrkvaonline, na bilo koji način nelagalno koristi, kao i da ih prevashodno neće zloupotrebljavati u cilju sticanja lične dobiti, uznemiravanja odnosno vređanja drugih, i to po bilo kom osnovu.

Korišćenjem aplikacije korisnici su saglasni sa celokupnim sadržajem aplikacije, te su u skladu sa navedenim saglasni i sa smeštanjem kolačića na uređaj korisnika.

Belacrkvaonline ima pravo da u bilo kom trenutku, bilo da je reč o besplatnim ili plaćenim aplikacijama, a sve u skladu i isključivo sa svojim poslovnim odlukama, prekine u tom smislu dalje plasiranje određenog sadržaja, odnosno ugasi postojeće servise, podršku kao i same aplikacije.